lauantai 1. kesäkuuta 2019

Onnea kaikille valmistuneille ja koulunsa päättäville!


VoimanPaikan tulevaa! VoimanPaikka osallistuu Oulun Päiville maanantaina 17. kesäkuuta, jolloin luvassa kirjoittamista ja liikuntaa kaiken ikäisille VoimanPaikan dojolla ja Heinätorin puistossa. 

Maanantaina 17.6.2019 tapahtuu!


klo 9.00-11.00 Aamusivut - Luova kirjoittaminen VoimanPaikan dojo, Heinätorinkatu 11-13 D, Oulu
VoimanPaikan Aamusivut sisältää innostavaa ja piristävää kynäilyä. Teemme nopeita ja lyhyitä kirjoitusharjoituksia ja rohkaisemme kynän liikkeelle. Hinta 10 euroa. Sopii vasta-alkajille. Ryhmään otetaan enintään 8 kirjoittajaa. Ennakkoilmoittautuminen voimanpaikka@gmail.com, P. 0400 588 256.
Ohjaajana kirjailija, kirjallisuusterapia- ja sanataideohjaaja Miida Sammale

klo 13.00-13.45 Muksut Karate-Do Heinätorin puisto
VoimanPaikan Muksut Karate-Do! on hyväntuulinen ja leikkimielinen tapahtuma, jossa pääsee kokeilemaan uutta lajia aidon sensein opissa. Kaikille 4-6-vuotiaille muksuille ja vekaroille ja heidän vanhemmilleen. Mukaan innostus ja iloinen mieli! Ei ennakkoilmoittautumista. Vapaa pääsy.  
  
klo 14.00-15.00 Meditatiivinen Terveys-Qigong Heinätorin puisto
VoimanPaikan Meditatiivisella Terveys-Qigong -tunnilla tehdään lempeitä ja hoitavia liikkeitä omaa kehoa kuunnellen. Tule ja hengähdä tuokioksi olemaan läsnä tähän hetkeen. Sopii sinulle, jota kiinnostaa oman kehon ja mielen yhdistävä hyvinvointi. Ei ennakkoilmoittautumista. Vapaa pääsy. 

klo 17.00-18.30 Terveys-Karate-Do & Qigong Heinätorin puisto
VoimanPaikan Terveys Karate-Do & Qigong yhdistää kahden kehoa ja mieltä vahvistavan lajin hoitavat ja voimaannuttavat piirteet. Tule kokeilemaan ja koukutu Karate-Do:n ja Qigongin energisoivasta vaikutuksesta. Sopii sinulle, jota kiinnostaa oman kehon ja mielen yhdistävä hyvinvointi. Ei ennakkoilmoittautumista. Vapaa pääsy.